Gladnyhet til alle boho- rock´n´roll-damer der ute; Isabel Marant er i gang med sin første makeup-kolleksjon.

LES OGSÅ: Spotlight Whitening-søstrene om det å være karrierekvinne i 2018

Den franske motedesigneren kjent for sin avslappede og franske chicness med en god dæsj rock´n´roll er nå klar for å ta et steg i en ny og ukjent retning med lanseringen av make-up. Ifølge britiske Harper´s Bazaar samarbeider Isabel Marant med L´Oréal Paris om å skape en linje som sikter etter å være like enkel å bruke som klærne hennes. Den kommer til å inneholde fem nøkkelprodukter for øyne, kinn og lepper- selvfølgelig i tråd med den naturlige looken som de fleste damer i Paris sverger til.

Designeren har all grunn til å juble. Nå lanserer hun make-up! Foto: Isabel Marant

– Jeg har alltid tolket motens ready-to-wear bokstavelig talt, og jeg kunne ikke vært mer spent på denne sjansen til å lage make-up med denne on-the-go-kolleksjonen sammen med L´Oréal Paris, sier Isabel Marant ifølge magasinet.

Også Pierre-Emmanuel Angeloglou, Global Brand President i L´Oréal Paris er spent på kolleksjonen utviklet sammen med den franske moteskaperen.

– Dette er et samarbeid som virkelig er som skapt for nuet: synonymt med parisisk eleganse, er Isabel Marant en av de beste self-made designerne som finnes i dag. Ved å være absolutt tro mot seg selv og sin uavhengighet, så er hun den perfekte partneren for merket, i vår driv etter å få hver eneste kvinne i verden til å føle seg verdt det, avslutter han til magasinet.

L´Oréal Paris x Isabel Marant vil bli sluppet den samme dagen som Isabel Marant sin SS19-visning under Paris Fashion Week, nemlig 27.september 2018, og være tilgjengelig i utvalgte butikker og online.