New York mikses med det britiske og en dose California i rag & bone sitt nyeste DIY-prosjekt i samarbeid med Paris Jackson. Se kampanjebildene her.

Alle bilder: rag & bone Prinsens gate.

LES OGSÅ: Promenaden Fashion District gir deg bamseklemmer i Oslo

Det New York-baserte klesmerket rag & bone lanserer en ny runde med DIY-prosjektet sitt. Her inviterer de ulike personligheter til å sette sitt stempel på kolleksjonen med klær, kamera og frie tøyler for shoot og vinkling. Målet er å få en individuell vri på plaggene og kampanjen. Tidligere har merket fått med seg plus size-model Ashley Graham og modell Hailey Baldwin på laget. Denne gangen er det Paris Jackson som er midtpunktet.

– DIY-prosjektet ble designet for å kunne fokusere på individualitet og autentisitet- to elementer som alltid har vært i kjernen av rag & bone. Det er kult å se en så fascinerende gruppe mennesker vise sin personlige stil på deres egen måte, sier Marcus Wainwright, CEO, grunnlegger og kreativ leder i rag & bone på deres nettside.

Rag & bone ble startet i New York i 2002, og er kjent for å mikse britisk arv og klassisk skreddersøm med moderne og edgy design og New York-estetikk. Merket lanserte DIY-prosjektet for første gang våren 2011, og har nå gitt 20 år gamle Paris Jackson, datteren av “Kongen av pop”-Michael Jackson, frie tøyler med AW18-kolleksjonen.

Et utvalg plagg er tilgjengelig i rag & bone-butikken i Prinsens gate i Oslo.