Etter lang tid med logomania er den hvite, klassiske t-skjorten tilbake i motebildet. 

Hovedbilde: Julie Josephine. 

LES OGSÅ: Nå samarbeider H&M med dette undertøysmerket

It-jenter som Annabel Rosendahl, Darja Barannik, Hege Aurelie Badendyck og Guri Heli har alle trykket den ensfargede t-skjorten til sitt bryst, mer bestemt norske Julie Josephine. For mange er jakten på den perfekte hvite t-skjorten noe som aldri ender, men det har dama bak merket, Julie Josephine Blystad, endelig gjort noe med. Hun har skapt plaggene hun selv savner på markedet.

Hva tenker du om at den hvite, klassiske t-skjorten gjør comeback i motebildet etter lang tid med mye logomania og prints?

– Jeg mener at den klassiske hvite t-skjorten alltid har vært i motebildet, den går jo aldri ut av stil og passer til det meste. Den er såpass klassisk at det vil aldri være et moteplagg, men mer et must have-plagg i enhver garderobe. Når det gjelder det at det har blitt et skifte fra prints til mer enkle, klassiske plagg, synes jeg jo det er kjempespennende og ikke minst gøy å se, forteller Julie Josephine Blystad til VIXEN.

Hva tenker du om nettopp denne logotrenden som har vart så lenge?

– Jeg synes jo personlig at logotrenden har vært litt kul med 80-talls vibes, som kan sprite opp hvilket som helst antrekk. Men som alle trender, så søker man fort noe annet når man blir lei og ser det overalt.

Hva er en perfekt t-skjorte for deg?

– Den perfekte t-skjorten for meg skal først og fremst ha det riktige materialet. Ikke for tynt, ikke for hengslete, og i tillegg tåle mange vask. Den skal også ha et erme som kutter på riktig sted. Ikke for høyt opp, da dette fort kan se uflatterende ut. Et erme som er midt på pleier å fremheve de fineste delene av armen. Halskanten må også være riktig. Dersom du velger en rund hals, synes jeg det er viktig at den er rundt nok, og ikke blir slaskete i halsen. Dersom du velger en klassisk V-hals, synes jeg det er viktig at den ikke blir for utringet. Det er også viktig at passformen sitter flatterende på enhver kvinnekropp. Den skal ikke være for stram inntil kroppen, men heller ikke altfor løs. Da kan du fort få et litt slaskete og mindre pent uttrykk.

Hvorfor tror du it-jentene har lagt sin elsk på t-skjortene dine?

– Jeg tror veldig mange liker t-skjortene mine fordi stoffet er mykt og såpass tykt at man kan veldig lett dresse t-skjorten opp eller ned. Den er så enkel å bruke med et pent skjørt eller en denimshorts når man skal på stranden. Snittet på t-skjortene er veldig nøye designet til kvinnekroppen, så jeg tror mange føler seg veldig fine når de har t-skjorten på. Jeg har også fått høre at mange jenter liker at halsen er såpass tett. Da er den lett å ha under en blazer eller en kul skinnjakke, avslutter hun.