Hun har skrevet om mote, beauty og reise i flere år allerede på bloggen sin, i tillegg til å ha sin egen YouTube-kanal. Med flere reiser rundt om i verden årlig er det ingen tvil om at dama er rutinert når det kommer til pakkingen av koffert. Hva tar Kaja-Marie Christensen med seg på ferie denne sommeren?

Foto: Kaja-Marie Christensen

Hvor går ferien i år?

– I år går ferien til Italia og Spania i juni, og til Hellas i juli.

Hva pakker du med deg?

– Turen min i juni er både storby og strand, så der pakker jeg både badetøy og høye hæler. Men det viktigste til alle turene er uten tvil solkrem, sandaler, skjørt, løse og feminine kjoler, stråvesker i alle fasonger og størrelser og morsom hårpynt. Komfortabelt og feminint blir nok mine stikkord i sommer.

Foto: Instagram/@kajamariecom

Har du noen triks når du pakker kofferten?

– Jeg prøver alltid å pakke etter antrekk, det vil si at jeg planlegger alle antrekkene jeg kommer til å trenge før jeg reiser. Da slipper jeg å tenke på det på tur, og jeg slipper å pakke for mye. Selv om jeg nok alltid pakker mer enn man normalt trenger, haha. For å unngå at klærne krøller seg for mye, så ruller jeg de sammen- da får man også plass til mer. Men noe blir alltid krøllete, så da må nok strykejernet på hotellrommet frem.

Foto: Instagram/@kajamariecom

Hva må du bare ha med deg på ferie?

– Kamera? Ja, det viktigste er nok kamera, Macbook og iPhone. Jeg elsker å ta masse bilder når jeg reiser, så det er det viktigste. Samt gode hudpleieprodukter og masse ansiktsmasker, slik at huden kan få tilbake fukten etter en flytur.

Hva slags koffert har du?

– Jeg har en stor Samsonite i grått, den største av modellene, samt en liten kabin-størrelse koffert fra Bric´s i beige som veskene mine alltid får bo i.

Foto: Instagram/@kajamariecom

Har du noen favorittprodukter du alltid kjøper med deg hjem fra ferie?

– Det kommer nok litt an på hvor jeg reiser. Er jeg i USA så er det Victoria´s Secret-truser og Nike treningstøy som gjelder. Generelt på flyplassen så plukker jeg ofte opp body lotion og deodorant fra Biotherm, mine absolutte favoritter.