Hvordan gjør beautyinfluencer Gisella Francisca seg sommerfin? Sjekk ut hennes triks og hemmeligheter for å få den fineste sommerlooken. 

Hva er dine favoritt-looks i sommer?

– Jeg elsker komboen med skjørt og badetøy eller t-skjorte og kjole. Lette materialer med naturfiber er et must, spesielt hvis du bruker større størrelser- det hjelper mot slitsom friksjon på kroppen. På føttene mine er det sneakers forever. Og kanskje noen flate sandaler hvis jeg føler meg fancy.

Hvordan vil du sminke deg på sommerferie?

– Naturlig glød! Jeg jobber også som makeup-artist og ser et stort skifte mot det naturlige, ikke bare som en sommerting. En B.B krem med solfaktor, lett concealer, brynsgele og lip stainer, som jeg også kan bruke som blush og øyenskygge er nøkkelprodukter for meg.

Foto: Instagram/@gisellafrancisca

Hva er dine favorittprodukter i sommer?

– Til kroppen så elsker jeg kroppsoljer fra Ole Henriksen, skrubber fra Rituals og solkrem med skimmer fra Rudolpf Care (jeg bruker merket på familien min også- produktene deres er herlige). Thermal Water fra Avène eller La Roche-Posay er alltid i vesken min. Til ansiktet så elsker jeg CC Brightening serum fra By Terry. Det bruker jeg etter BioEffect Daytime Face Cream- hver eneste dag. Erborian CC Cream med solfaktor er mitt go-to alternativ til hverdags. For en perfekt matt finish mikser jeg Erborian Super Matte Cream med en foundation eller BB/CC krem. Hvis jeg ønsker mer dekke, men fremdeles en naturlig look, går jeg for YSL Touché Eclat Glow Foundation. Liquid bronzer fra Body Shop hjelper meg å justere farge og få en umiddelbar tan. Compact Expert Duo Powder fra By Terry er selve livet- naturlig dekke som gjør huden mattere og hydrert. Til håret mitt liker jeg å bruke en tørrolje fra Biolage R.A.W. Produktene deres har reddet meg etter at jeg har bleket håret mitt så mange ganger. Hele linjen deres er fantastisk. CC kremen Soleil fra Kerastase er bra på soldager.

Sminker du deg på stranda?

– Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bruker massevis av solkrem på fjeset, men det er det eneste. Noen ganger bruker jeg en bright og bold leppestift, slik som Lady Danger fra MAC.

Hva er favorittduftene dine denne sommeren?

– Jo Malone sin Earl Grey and Cucumber mikset med deres English Pear & Freesia Body Cream er mine all time- favoritter. År etter år, sesong etter sesong. Jeg har forsøkt å bytte litt, men ender alltid opp med å gå tilbake til de.