Å få med seg hele skjønnhetsregimet sitt i én toalettmappe kan by på utfordringer når man skal på ferie. Her er våre favoritter i hendig reisestørrelse i sommer. 

Hovedbilde: Instagram/@loccitane_no

Reisestørrelse, travel size, minis- kjært barn har mange navn. Men det er ikke til å stikke under stol at de to store sjampo- og balsamflaskene som står trygt plassert på gulvet i dusjen- ikke får plass i kofferten i sommer. Heldigvis har mange merkevarer tenkt på nettopp dette, og det finnes et hav av flotte skjønnhetsprodukter i smart størrelse til å pakke med seg. Her er våre favoritter.

Foto: Instagram/@loccitane_no

Aesop

Kultmerket Aesop har laget to nye reisesett i City Kit-serien, enten det er storbyferie eller helgetur du skal kose deg med i sommer. Settene inneholder et utvalg produkter i reisestørrelser fra både hår- kropps- og munnpleieseriene, i tillegg til favoritter fra Parsley Seed Skin Care- serien. Det lekre sorte, mikrofiberetuiet er designet for å oppbevare større Aesop-produkter når travel size-flaskene er brukt opp. Settet Sao Paolo er ideelt hvis du skal på storbyferie, mens Vienna passer perfekt hvis du skal til moderate eller kjølige klimaer.

Korres

Den greske favoritten har flere produkter i ministørrelse, som både showergel, ansiktsmasker, håndkrem, body butter og skrubber. Med ingredienser som blant annet vannmelon, guava, agurk, nektarin og kiwi er disse produktene reneste fruktsalaten, og gjør godt på solbrun hud som trenger næring og pleie på sommerferie.

L´Occitane en Provence

Hva er vel bedre enn å bruke hud- og hårprodukter som dufter av sol og sommerferie i Frankrike? L´Occitane en Provence har satt sammen et reisesett bestående av velduftende sjampo og balsam som reparerer tørt og skadet hår, dusjolje fra den populære Almond Milk- serien og body lotionen Amond Milk-Concentrate som tilfører huden fuktighet og bidrar til å stramme opp og gi et glattere utseende. I tillegg får man selvfølgelig også en toalettmappe å putte alle flaskene oppi.

Eleni & Chris

Eleni & Chris vil ikke at du skal ofre kvalitetsprodukter til håret mens du er på ferie. Derfor har de designet ulike sett med mini sjampo og balsam.  ChroMin passer til farget og normalt hår, SensiMin til følsom hodebunn, GentleMin til menn, KeraMin for å styrke håret, mens ScandiMin er en lillasjampo som passer for alle.