Hun er en prisvinnende beautyinfluencer og dama bak bloggen Emilie Tømmerberg. Hvordan sminker hun seg i sommer? 

Hva er dine favorittlooks i sommer?

– Jeg elsker friske kinn med masse glød. Jeg bruker gjerne en kombinasjon av kremrouge, krem-highlighter og solpudder. Da synes jeg det er kjempefint å bare strigle brynene litt og la øynene være relativt enkle. En lekker rød leppestift er også veldig fint til en solkysset hud.

Hvordan vil du sminke deg på sommerferie?

– Helst så enkelt som mulig! Det er sjeldent jeg dropper helt foundation, men jeg bruker gjerne en lettere variant. YSL sin Touche Eclat Cushion er helt super for å jevne ut huden, men samtidig la fregnene synes. Ellers så går jeg for litt concealer under øynene, en kremete highlighter på kinnbeina, litt solpudder som også brukes som øyenskygge, brynsgele og maskara.

Foto: Instagram/@emilietommerberg

Hvilke produkter er dine favoritter i sommer?

– Jeg har en lei tendens til å reagere på de fleste solkremer med kjemisk filter. Det er også irriterende mange som har parfyme i seg. I fjor oppdaget jeg Clinique sin solkrem-serie med 100% mineralsk solbeskyttelse- den ga meg ingen irritasjon og jeg holder meg til den i år også. Når jeg er mye i solen må jeg også være påpasselig med hvilken body lotion jeg bruker. Aloe Body Butter fra The Body Shop er uten parfyme og inneholder lindrende aloe vera. Så er det viktig å beskytte håret fra solen også. Kérastase har en fantastisk leave-in krem fra deres Soleil-serie som heter CC Cream.

Foto: Instagram/@emilietommerberg

Sminker du deg når du skal på stranda? 

– Jeg er en av de som gjerne sminker meg på stranden! Da bruker jeg litt concealer, brynsgele og solpudder.

Hva er dine favorittdufter denne sommeren?

– Tom Ford Soleil Blanc er min ultimate sommerduft. Den lukter som en blanding av friske blomster og kokos- helt fantastisk! En annen favoritt er Armani Privé Bleu Lazuli. Den er litt mer krydret og spennende.