Tom for inspirasjon i varmen? Sjekk ut hvordan moteinfluencer Tine Monsen gjør seg ekstra fin i sommer.

Hun er helt klart en av Norges mest populære influencere med bloggen sin, hvor hun blant annet skriver om mote, skjønnhet og interiør. Hvilken sommerlook går hun for i år?

Hva er dine favoritt-looks i sommer?

– Omslagskjoler og topper med tynne spaghettistropper er det jeg har lyst til å gå med i sommer.

Hvordan sminker du deg på sommerferie i år?

– Jeg tar veldig godt vare på huden min, og er storforbruker av solfaktor 50! Jeg elsker at huden gløder, og solkremen Oclipse Smart Tone fra ZO Skin Health har farge i seg som utvikler seg etter at du har tatt den på. Den gir glød, litt farge og beskyttelse, så i sommermånedene dropper jeg alt som heter foundation i hverdagen.

Foto: Tine Monsen

Hva er dine favorittprodukter i sommer?

– Om sommeren er jeg spesielt glad i produkter som jeg kan klappe inn i huden, som den flytende highlighteren fra ELF på kinnbena, og kremrouge i kinnene. Det er så deilig å føle at huden er frisk og ren uten for mange produkter. I dusjen elsker jeg L´Occitane sin showeroil, den føles så god å bruke, i tillegg til at den gir fukt istedenfor å tørke ut.

Sminker du deg når du skal på stranda?

– Jeg bruker alltid litt solkrem med farge, også kan jeg dra på med litt highlighter og vannfast mascara om strandturen blir til både lunsj og litt vin.

Hva er din favorittduft denne sommeren?

– Jeg sverger til Byredo sin duft Inflorescence.

Foto: Tine Monsen

Sjekk også ut Tine Monsen på Instagram/@tinemonsenno