Det er ingen tvil om at Nina Sandbech kan kle seg etter alle kunstens regler, men hvordan står det til med pakkingen av feriekoffert?

Hovedbilde: Instagram/@ninasandbech

Hvor går ferien i år?

– Det blir nok mest Oslo-ferie på meg. Jeg har ikke lagt noen spesielle planer, og tar det litt som det kommer. Så lenge sommerværet holder seg, så er jo Norge veldig fint. Men kommer regnet så hopper jeg på en tur til varmere strøk med én gang.

Hva pakker du med deg?

– Jeg pakker med meg bikinier og løse sommerkjoler i freshe farger.

Har du noen triks når du pakker kofferten? 

– Å rulle plaggene er lurt, da får man plass til masse i kofferten.

Foto: Nina Sandbech.

Hva må du bare ha med deg når du drar på ferie?

– Bikini, for jeg vil helst på badeferie. Jeg elsker havet!

Hva slags koffert har du? 

– Jeg har egentlig en helt vanlig stor trillekoffert i grått. Jeg er en dårlig pakker, så jeg tar alltid med meg altfor mye, for man vet jo aldri hva man vil ha på seg. Så kofferten må være stor. Jeg ønsker meg kofferter fra Away, de er så enkle og fine og kommer i forskjellige farger og størrelser.

Hvilke favorittprodukter kjøper du alltid med deg hjem fra ferie?

– Er jeg i USA, så kjøper jeg alltid med meg Glossier- jeg elsker de produktene, og de finnes ikke i Norge. Ellers liker jeg å ta en tur innom Uterqüe eller Bimba Y Lola når jeg er i Spania. Der finner jeg alltid kule klær og tilbehør.

Foto: Nina Sandbech

Følg også bloggen hennes for stilinspirasjon!