– Hand me my purse, darling. A girl can´t read this sort of thing without her lipstick – Holly Golightly. 

LES OGSÅ: Isabel Marant x L´Oréal Paris

Vi kunne ikke vært mer enig med Audrey Hepburns tidløse rollefigur i Breakfast at Tiffany´s. Alt blir bedre med leppestift, så her er våre favoritter som alltid har en plass på baderomshylla- både nyheter, klassikere og relanseringer.

Guerlain Rouge G

Ikoniske Rouge G ble relansert denne våren med nye og holdbare farger og en kremaktig konsistens. Det beste? Den kommer i et luksuriøst design skapt av smykkedesigner Lorenz Bäumer, slik at du kan velge et etui med praktisk speil som passer din stil best, og dermed skreddersy leppestiften din.

Clarins Joli Rouge Brillant

Denne leppestiften gir fukt, frisk farge og en glitrende finish. Som alle av Clarins leppestifter, så har også denne en fruktig smak man får lyst til å spise. Joli Rouge Brillant dufter av lakrisrot, og inneholder blant annet fuktgivende peptider og mangoolje som gjenoppbygger hudens barriere. Perfekt når man ønsker et fresht og litt tilfeldig uttrykk.

Yves Saint Laurent Rougé Volupté Shine

Denne leppestiften er som et smykke på baderomshylla, og gir fukt og mykgjør, i tillegg til varig farge og glans på leppene. Perfekt for den som ønsker litt hverdagsluksus!

MAC Matte lipstick

Ingen over, ingen ved siden! Er du av typen som liker matte lepper? Da har du helt sikkert oppdaget MAC sine matte leppestifter for lengst. Disse leppestiftene gir intens farge og holder veldig lenge. Fukter man leppene med litt balm før man påfører denne, holder den ofte gjennom både lunch og middag før den må påføres på nytt.

Tom Ford Lipcolour

Tom Ford beviser at også leppestift er noe han håndterer med glans- eller skal vi si med fukt? Denne leppestiften har en kremet konsistens som mykgjør leppene, og en langvarig farge med mye pigmenter. Vi elsker!

Chanel Rouge Coco

Kan man egentlig lage en leppestift-liste uten å inkludere litt Chanel? Neppe! Denne leppestiften har både mye farge, føles som en myk leppepomade på leppene, i tillegg til at den gir litt skimmer. Nous adorons!