Hun er en dyktig beauty-YouTuber, og med over 10.000 følgere på Instagram er det ingen tvil om at Chioma Anugweje har peiling på beauty. YouTuben hennes kan du sjekke ut her, mens Instagrammen hennes kan du se her. 

Hva er dine favorittlooks i sommer?

– Mine favorittlooks er en lett base med fokus på naturlig glød.

Hvordan vil du sminke deg på sommerferie?

– Det er et veldig vanskelig spørsmål, fordi det kommer an på hva jeg skal akkurat den dagen på ferien. Hvis jeg skal ut og spise eller danse, så liker jeg å gå full glam med vipper og hele pakken! Hvis jeg bare skal slappe av og ikke gjøre noe spesielt, liker jeg å gå for en naturlig look med glød, eller en lett base med fokus på øyesminken.

Foto: Chioma Anugweje.

Hvilke produkter er dine favoritter i sommer? 

– Moisturizing Cool Gel Day Cream fra La Mer er en fantastisk fuktighetskrem som gir huden masse fukt og som har en avkjølende effekt på huden. Den inneholder Miracle Broth som er en eliksir som er med på å fornye hudens energi. Maestro UV Primer med SPF 50 fra Giorgio Armani Beauty er en fantastisk primer som gjør at sminken legger seg supert på huden og gjør at sminken holder hele dagen i det varme været. Den inneholder også SPF 50, noe som er fantastisk! Det er viktig å ta vare på huden. Touche Eclat Easy Glow Foundation i fargen B70 fra YSL Beauty er en foundation som gir huden middels dekk, og som inneholder masse fuktighet og gir huden en naturlig finish med en fin glød. Prep+Prime Fix + (Shimmer) Gold Lite fra MAC Cosmetics gjør at sminken din smelter inn i huden og shimmeret gir huden en fantastisk glød.

– Ultimate Eyeshadow Palette- Brights fra NYX Professional Makeup er en palett som består av en herlig blanding matte farger, som er perfekte til å lage en fargerik sommerlook. Moondust Palette- Magnetic fra Urban Decay er en palett som består av alle shimmerfargene du trenger for å lage en superglam look, eller om du bare vil glitre litt mer på ferie.

– Terracotta Kiss Delight- Peach Syrup fra Guerlain er den perfekte glitrende lipglossen! Born To Glow Highlighting Palette fra NYX Professional Makeup inneholder seks nydelige farger og er super å bruke, enten du har lyst til å gå for den mer naturlige strobinglooken, eller highlight on fleek.

Foto: Chioma Anugweje.

– Brazilian Bum Cream fra Sol de Janeiro er en utrolig god fuktighetskrem som gir huden masse fuktighet og holder den myk og god hele dagen. Strobe Body Lotion fra MAC Cosmetics er en veldig god fuktighetskrem som gir huden masse glød og får den til å poppe! Det er en strobing lotion som gir huden din den nydelige strobing looken. Jeg elsker After Sun fra Biotherm etter å ha ligget i sola hele dagen. Den gir huden fuktighet og gjør slik at du holder på den nye fargen du har fått lenger. Terracotta Solkrem SPF 30 fra Guerlain er en veldig god solkrem som beskytter og er skånsom mot huden. For mange med mørk hud er det mange solkremer som ikke absorberer inn i huden, og som etterlater den grå. Det gjør ikke denne solkremen- den absorberes inn og gir en fin glød.

Sminker du deg når du skal på stranda?

– Jeg sminker meg som regel ikke når jeg skal på stranden, men hvis jeg sminker meg, så tegner jeg øyenbrynene mine lett og går inn med litt solpudder, blush og highlight. Terracotta Light Sheer Bronzing Powder i fargen 04 Deep Golden fra Guerlain blir nok med i strandvesken. Den gir huden en fin og naturlig glød!

Hva er dine favorittdufter denne sommeren?

– Eau D`Energie fra Biotherm er en forfriskende body spray som lukter helt fantastisk. Det er en frisk og sensuell duft som inneholder naturlige essenser fra frukter. Amor Summer fra Cacharel er en søt og frisk parfyme som blant annet inneholder jasmin. Dette er en lett og god duft.