Vil hylle influencere som bruker sin stemme. 

I forbindelse med VIXEN Influencer Awards 2018 kårer Specsavers i år som i fjor Årets forbilde.

Helsesista vant prisen for Årets forbilde i fjor.

Prisen går til en person som fremstår som nettopp et godt forbilde gjennom sitt engasjement. Personen har gjort en ekstraordinær innsats som utgjør en positiv forskjell og bruker sin stemme til å snakke om viktige teamer.

Årets nominerte er Marlon Langeland, Christine Dancke og Jørgine Vasstrand (Funkygine).

I fjor var det Helsesista som stakk av med prisen for Årets forbilde.

Det er optikerkjeden Specsavers som står bak prisen og som også vurderer kandidater til prisen. Juryen ønsker at prisen går til den personen som har bidratt til å løfte frem andre og satt søkelyset på områder som tradisjonelt ikke dekkes av influencere.

– Vi synes dette er en flott anledning til å hylle influencere som bruker posisjonen sin på en samfunnsnyttig måte, og som treffer publikum på en engasjerende måte, sier juryleder Philip Reiler i Specsavers Norge.