Det er klart for en ny runde med VIXEN Awards (tidligere VIXEN Influencer Awards) og nominasjonene er nå åpnet.

Den årlige prisutdelingen kårer de som har best påvirkning gjennom innhold de skaper og deler, enten det er i egne kanaler eller i sosiale medier.

Det er opp til publikum å nominere sine favoritter i en rekke ulike kategorier. Topp 50 nominasjoner i hver kategori går deretter videre til juryens vurdering. Du kan bli bedre kjent med årets jury og hvordan de jobber her. Juryen finner frem til inntil 15 semifinalister i hver kategori før publikum kan stemme i utvalgte kategorier. Her teller publikums stemmer 40 prosent mot juryens 60.

Merk at Folkets favoritt er en ren publikumskategori. Denne kategorien er brukerbestemt fra nominasjonene starter til prisen deles ut, og vinneren er den som får flest stemmer. 

I kategoriene Årets sterke mening, stjerneskudd, gullpenn, business og Årets influencer er det juryen som velger ut semifinalister, finalister og vinnere. 

Vinnerne offentliggjøres under en prisutdeling på Gamle Logen i Oslo 31. januar 2020. Også i år settes det opp en konferanse på dagtid. Mer info om påmelding og program kommer.

Nominer dine favoritter her:

Merk at det kun er én nominasjon per person som er gjeldende.

Nominasjonen er avsluttet