I forkant av VIXEN Awards inviterte VIXEN til Styling og Pre Party med Lyko Lounge.

Her fikk de inviterte slappe av i Lyko-loungen med digge drinker, cupcakes og kul musikk. Lykos makeup-artister la sminke og glitter, og sørget for at gjestene så smashing ut til den store prisutdelingen.

Det veganske hudpleiemerket Maria Nila, som er nylansert i Norge, var på plass med hårstylister. Gjestene fikk en personlig konsultasjon med Maria Nilas stylister, styling og veiledning i hårpleie. I pausen under prisutdelingen stod dessuten stylistene klare for å gi touch-up til de som ønsket det. 

Britney Spears Fragrances stod for duften, og var tilstede med den nye duften Prerogative Rave – en sikker grunn for å feste! Gjestene fikk oppleve Britneys univers og fikk ta minnerike bilder i Britneys egen fotobooth. Det var akkurat som hun var der. 

Ole Henriksen var på plass med en egen Glow Bar der gjester fikk servert en forfriskende rå juice og en personlig hudpleie konsultasjon som resulterte i en tilpasset hudpleierutine fra hudpleiemerket Ole Henriksen. 

Se bildene fra stylingen-loungen her:

Om Lyko: Lyko er en hårpleie- og skjønnhetsspesialist med ambisjon om å forandre bransjen. Med markedets bredeste sortiment online og i integrerte butikker og salonger, inspirerer Lyko kundene til å oppnå sitt beste jeg. Lykos kundetilbud består av et bredt utvalg av produkter innen hårpleie og skjønnhet, rask og pålitelig leveranse, en moderne webplattform for e-handel, samt imøtekommende og kunnskapsrikt personale. Lyko tilbyr også høykvalitativ salongvirksomhet i sine butikker.

Om Maria Nila: Frisørmerket som nylig har lansert i Norge, tilbyr 100% veganske og dyrevennlige produkter som er utviklet basert på deres kjærlighet til dyr. Ved å tilby vegansk hårpleie av høy kvalitet, gjør de det enkelt for alle å ta et skritt mot en bærekraftig og vennligere verden. Ved å velge Maria Nila, velger du dyrevennlig, klimavennlig og fargebeskyttende hårpleie produsert i Sverige.

Om Britney Spears Prerogative Rave EDP: Dette er en avhengighetsskapende og fortryllende duft med en uimotståelig twist. Prerogative Rave er fruktig og elegant med innslag av sandeltre og sedertre, sammen med moskus og rød lilje. Jasmin og fresia gjør den frisk og floral.

Om Ole Henriksen: Ole Henriksen har tatt verden med storm med sine hudpleieprodukter og er et “must” i toalettmappen! Det er hudpleie laget av naturlige ingredienser, perfekt for de som er opptatt av en perfekt base. Ole Henriksen er en stor hit blant kjendiser og makeup-artister – med god grunn. Få vakker hud og sommerlig glow hele året med Ole Henriksens hudpleieprodukter. Produktene er uten parabener.