22. oktober går VIXEN Awards 2021 av stabelen. I år har VIXEN samlet hele 12 jurymedlemmer. Her blir du bedre kjent med årets jury.

VIXEN Awards, som kårer Norges beste influencere og profiler i sosiale medier, har i år 10-årsjubileum. I 2021 har festen blitt flyttet fra januar til oktober og juryen er doblet.

Dette er juryen

 • Astrid Valen-Utvik (Juryleder)
 • Camilla Bjørn, redaktør NRK P3
 • Halvor Harsem (Kong Halvor) YouTuber
 • Ingeborg Heldal, redaktør i KK
 • Benedicte Kristiansen, Head of Strategy and Operations, Meltwater
 • Erik Waatland, ansvarlig redaktør, daglig leder og eier av Medier24 og KOM24
 • Maren-Ronja Tufte Bjaanes, kundesuksesssjef I Inzpire.me
 • Nastaran Kowkabi, daglig leder i Kowkabi Kommunikasjon
 • Janne Monsen Tveit, redaktør i 730.no
 • Vidar Singh, daglig leder og partner i Vieross.no
 • Helle Tjaberg, redaksjonssjef i Maison Interiør
 • Pål Nisja-Wilhelmsen, direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Nettavisen

Astrid Valen-Utvik (juryleder)

Siviløkonom fra NHH og var blant de første i landet som startet kommunikasjonsbyrå innen sosiale medier, Valen-Utvik AS, i 2009. Astrid er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier og startet å blogge tilbake i 2005. I 2012 ble hun av Hegnar kåret til en av Norges mektigste kvinner innen medier og kommunikasjon, i 2017 ble hun kåret til årets sosiale medie-personlighet under Social Media Days og nå jobber hun både for egne, faste kunder, i tillegg til å holde foredrag, kurs og workshop for virksomheter i hele Norge

Camilla Bjørn

Redaktør for NRK P3, NRKs tilbud til unge på alle flater fra podkast og radio til målgruppedrama og dokumentarer i NRK TV. Camilla har bakgrunn fra VG hvor hun blant annet ledet kultur og underholdningsavdelingen Rampelys og mediehusets nisjesiter.  

Halvor Harsem 

Blogg-veteran, YouTuber, podkaster og moromann. Som han selv sier, er han dessverre ikke blitt kåret til noe som helst, men han har en katt med 10.000 følgere på Instagram. 

Ingeborg Heldal

Ansvarlig redaktør for Norges største kvinnemagasin på papir og nett, KK. Hun er utdannet journalist fra Oslo MET og har 16 års erfaring fra magasinbransjen, de fleste av dem som redaktør, blant annet for Cosmopolitan og Side2 før KK.  

Benedikt Kristiansen

Head of strategy and Operations i det globale overvåkningsselskapet Meltwater som gikk på børs i 2020. Hun har erfaring fra lederverv i flere organisasjoner, og ble i 2020 kåret til ett av E24s Ledertalent. Videre har hun de siste årene hatt ansvaret for vekstsatsningen til Meltwater i Norge og Sverige. Selskapet spesialiserer seg på analyse, overvåkning og innsikt i sosiale medier, og vil derfor kunne tilby en objektiv stemme basert på data og effektmåling. 

Erik Waatland

Ansvarlig redaktør, daglig leder og eier av Medier24 og KOM24. Han har mer enn 10 års erfaring som journalist og redaktør fra Medier24, NRK og Trønder-Avisa. Waatland har bred erfaring innen journalistikk og kommunikasjon – sistnevnte fra Forsvaret og diverse byrå. Han er utdannet innen journalistikk og politisk kommunikasjon fra Southampton Solent University og HK.

Maren-Ronja Tufte Bjaanes

Customer Success Manager i Inzpire.me, Norges største plattform for å koble influencere med annonsører. Hun jobber daglig med influencere, management og byråer for å skape fantastiske kampanjer på sosiale medier. Og har erfaring med å støtte både byråer og merkevarer fra et bredt spekter av bransjer og vertikaler i å lykkes med sine influencer marketing kampanjer. Maren er utdannet økonom og har fra før lang erfaring fra Telecom-bransjen. 

Nastaran Kowkabi

Utdannet markedsfører, og har lang fartstid som kommunikasjonsrådgiver og markedsfører, blant annet fra Geelmuyden Kiese, Nordic Choice Hotels og Oslo Kommune. I dag jobber hun som selvstendig næringsdrivende i sitt eget kommunikasjonsbyrå, Kowkabi. Hun startet i 2013 Norges første Plus size blogg, og satte kroppspositivisme på agendaen. Nastaran sin interesse for-, og kompetanse innen mangfold gjennomsyrer arbeidet- og engasjementet hennes, både profesjonelt og privat. 

Janne Monsen Tveit

Utdannet tekstforfatter fra Westerdals. Siden 2014 har hun vært redaktør for 730.no, Norges største uavhengige nettsted for musikk, film, serier og populærkultur. Som konsulent har Janne jobbet med selskaper som Apple Music og Universal Music Norge. 

Vidar Singh

Har lang fartstid som kreatør og rådgiver i norsk reklame- og kommunikasjonsbransje, og har jobbet i byråer som Dinamo, Schjærven og Geelmuyden Kiese. I sistnevnte byrå var han nordisk kreativ leder, inntil han bestemte seg for å fokusere på prosjekter med mangfold som et premiss. I dag er Vidar daglig leder og partner i mangfoldsbyrået OSS. 

Helle Tjaberg

Redaksjonssjef for Maison Interiør, og jobber med nyhetssider og sosiale medier for Norges eldste interiørmagasin, Bonytt, i Story House Egmont (tidl. Egmont Publishing). Hun har over 25 års erfaring som redaksjonell leder i magasinbransjen, med hovedvekt på design, interiør og livsstil. 

Pål Nisja-Wilhelmsen

Direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Nettavisen, som er en del av Amedia. Han er årige økonom og markedsfører fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet i Nettavisen siden 1998. Jeg Nettavisen har han ansvaret for nye, strategiske områder. Tidligere har han vært redaksjonsredaktør og markedskonsulent i Gyldendal Norsk Forlag, tekstforfatter i reklamebyrå, journalist, gründer og politiker. Han er en mye brukt foredragsholder.